Galatasaray kadroda düşünmüyor! Arda Turan anlaştı

Trendyol 1. Lig’de geride kalan sezonu zirvede tamamlayan ve Süper Lig’e yükselen Eyüpspor’da transfer çalışmaları başladı. Eflatun-sarılı ekibin, transferdeki ilk hedefinin Galatasaraylı genç oyuncu olduğu kaydedildi.

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor’un Galatasaray’da kadroda düşünülmeyen tecrübeli futbolcuyla anlaşma sağladığı aktarıldı. Takvim’in haberine göre; Galatasaray’da Halil Dervişoğlu’nun gelecek sezon takımda düşünülmediği belirtildi.

24 yaşındaki santrfor için Bodrum FK’nın ilgisinin bulunduğu kaydedildi. Bodrum FK’nın ardından Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor’un da Halil Dervişoğlu’na talip olduğu öne sürüldü.

24 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda Eyüpspor’un girişimlere başladığı belirtildi. İstanbul ekibinin, Halil Dervişoğlu ile prensip anlaşmasına vardığı ve önümüzdeki sezonu Eyüpspor’da geçireceği vurgulandı.

Galatasaray’ın Halil Dervişoğlu’nun transferi konusunda takımlara kolaylık sağlayacağı kaydedildi. Halil Dervişoğlu, geride kalan sezonun ikinci yarısında kiralık olarak forma giydiği Hatayspor’da 11 maça çıktı ve skor katkısı üretemedi.

Sparta Rotterdam altyapısında yetişen Halil Dervişoğlu daha sonra Brentford’a transfer oldu. Genç oyuncu sırasıyla Twente, Galatasaray ve Burnley’de kiralık olarak forma giydi. Galatasaray, 2023-2024 sezonu başında Halil Dervişoğlu’nun 500 bin euro bedelle renklerine bağladı.

24 yaşındaki forvetin Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027’de sona erecek. Halil Dervişoğlu’nun güncel piyasa değeri 1 milyon euro. A Milli Futbol Takımı’nda 16 maça çıkan Halil Dervişoğlu, 6 gol sevinci yaşadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir