CHP’de tanıştılar, eşlerinden boşandılar, evlendiler

Haklarında daha önce evliyken birbirlerine aşık oldukları yönünde haberler çıkan ve her ikisi de eşlerinden boşanan Akpolat ile Yankılıç’ın hayatlarını ikinci kez birleştirdikleri düğün, Sarıyer Koru Park’ta kalabalık davetli eşliğinde yapıldı.

NİKÂHI İMAMOĞLU KIYDI

Çiftin nikâhını, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı. Nikaha CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birçok partili yetkili katıldı.

İKİSİ DE BOŞANMIŞTI

CHP’de 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yeniden Beşiktaş Belediye Başkanı olarak seçilen Rıza Akpolat, iki çocuğunun annesi olan Derya Akpolat’tan Ocak 2022’de boşanmıştı. Eski CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Yankılıç (Ağırman) da mimar eşi Metin Ağırman’dan boşanma davalarının Kasım 2022’de sonuçlanmasıyla ayrılmıştı.

ÖZGÜR ÖZEL’İN TEBRİK MESAJI

Öte yandan düğünü de katılan Özgür Özel, sosyal medya hesabından gelin ve damatla birlikte görüldüğü fotoğraflarla bir paylaşımda bulundu. Çifte mutluluklar dileyen Özel mesajında; “İstanbul’da Beşiktaş Belediye Başkanımız Rıza Akpolat ve önceki İstanbul Kadın Kolları Başkanımız Yeşim Kankılıç’ın mutlu günlerine şahitlik ettik. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir