Beşiktaş’ta Japon sağ bek gündemi! Ters köşe transfer hamlesi

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi. Gabriel Paulista ve Rafa Silva ile sözleşme imzalayan siyah-beyazlılar, Japon sağ bekin peşine düştü.

Süper Lig devinin, Japon yıldızla ilgilendiği kaydedildi. Takvim’in haberine göre; Beşiktaş, Hollanda Eredivisie ekibi AZ Alkmaar’da forma giyen Yukinari Sugawara’yı transfer gündemine dahil etti.

Beşiktaş’ın Japon futbolcunun durumunu yakından takip ettiği belirtildi. Siyah-beyazlıların, yıldız futbolcunun menajeriyle temasa geçeceği aktarıldı. Beşiktaş’ın şartların oluşması durumunda Yukinari Sugawara için AZ Alkmaar’a teklifte bulunacağı kaydedildi.

Yukinari Sugawara, geride kalan sezonda AZ Alkmaar’da 42 maça çıktı. Japon sağ bek bu müsabakalarda 4 gol atma başarısı gösterdi. 24 yaşındaki futbolcu, takım arkadaşlarına 9 asist yaptı.

Yukinari Sugawara’nın AZ Alkmaar ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025’te sona erecek. Japon yıldızın güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Nagoya Grampus’ta yetişen Yukinari Sugawara daha sonra AZ Alkmaar’a transfer oldu. 24 yaşındaki sağ bek, Japonya Milli Takımı’nda 13 müsabakada süre aldı. Yukinari Sugawara bu karşılaşmalarda 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir